Türkiye'den Hollanda'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Hollanda'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Hollanda'ya Mobilya Gönderimi

 

Yatak odası, yemek odası, koltuk takımı gibi iç mekan dekorasyonunda başlıca yer edinen ev mobilyalarını Türkiye’den temin etmek isteyen Hollandalı müşterilerimiz için çeşitli kampanyalarımız ile birlikte güvenceli gönderim hizmeti sunmaktayız. Web sitemizde yer alan ürünlerin tamamı aynı zamanda tüm Dünya ülkeleri için satışa açıktır.

Hollanda'ya Türkiye'den Mobilya Kargosu


Ürünleri siparişiniz sonrası kurumsal lojistik şirketlerle adresinize yönlendirerek oluşabilecek hasarın ve güvenlik sorunlarının önüne geçiyoruz. 2015 yılından itibaren mağazamız ile lokasyon satış hizmetleri sunarken, 2011 yılından beri Dünya’nın çeşitli ülkelerine mobilya gönderimi yapmaktayız. Ürünlerimiz en çok Hollanda, Avusturya, Bulgaristan, Almanya, İngiltere, Fransa ve Irak gibi ülkeler tarafından rağbet görüyor.



Ürünlerin fiyatları tüm ülkeler için geçerlidir ve tektir.
Fiyat listemizde yer alan çizelge ücretlendirmeleri kredi kartı ya da havale ile ödemelere açıktır. Havale işlemlerinde web sitesinde belirtilen nakit iskontolu tutardan işlem yapılmaktadır.

Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 0850 303 8466 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz.

İlgili irtibat numaraları sayesinde Hollanda mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.


Hollanda’dan mobilya alımı ile ilgili araştırma yaparken Hollanda mobilya konu başlıklı ya da Niederlande möbel olarak arattığınızda web sitemizde yer alan mobilya modellerine ulaşabilirsiniz. Hollanda bölgesinde ürünlerimizi en çok gönderdiğimiz şehirlerin sıralanışı ise; Amsterdam, Rotterdam, Lahey, Delft, Tilburg, Breda şeklindedir.

Eviniz için mobilya tercihi yaparken Hollanda bölgesindn en çok sipariş alan tarzlar avangarde mobilya ve modern mobilya modelleri olarak sıralanmaktadır. Hollanda mobilya gönderimi hakkında detaylı bilgi edinmek için bizlere dilerseniz [email protected] mail adresimiz üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Ürünlerin Hollanda'ya bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) aşağıda belirtilmiştir. 3 takım ve üzeri toplu siparişlerde gönderim bedeli çok daha uygun fiyatlı olarak sağlanmaktadır. Net fiyat bilgisi için +90 532 419 45 90 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.

Yatak Odası 375 Euro Tv Ünitesi 175 Euro
Yemek Odası 325 Euro Genç Odası 225 Euro
Koltuk Takımı 475 Euro Yatak 175 Euro
Köşe Takımı 425 Euro Portmanto 175 Euro

 

Etiketler: türkiye,hollanda,mobilya,gönderimi
Mayıs 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR