Türkiye'den Romanya'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Romanya'ya Mobilya Gönderimi
Mobilyadan, aksesuara, halıdan, aydınlatmaya kadar eviniz için gerekli her şeyi Evimo mobilyada bulabilirsiniz. Cazip fiyat avantajı ve en uygun fiyat garantisi ile sunulan binlerce mobilya modeli Türkiye’den Dünya’ya bi tıkla kapınızda. Konforlu ve kaliteli ürünler aynı zamanda güvenceli ve sigortalı teslimat avantajları ile evinize yakışan mobilyalara gönül rahatlığıyla sahip olabilirsiniz.
   
Türkiye’den Romanya’ya Mobilya Gönderimi

Web sitemizden ya da mağazamızdan beğenmiş olduğunuz mobilya modelleri için +90 532 133 13 11 nolu hattan sipariş aşamalarınız için destek alabilirsiniz. Yalnızca yurt dışı satışları için hizmet veren ekibimizle ürünlerinizi seçerek, mobilya modellerimiz hakkında teknik bilgi edinerek ve aynı zamanda tüm gönderim süreçlerini planlayarak siparişinizi güvenle oluşturabilirsiniz. 1992 yılından beri faaliyette olan markamız 2011 yılından itibaren Dünya’nın her yerine mobilya teslimatı yapmaya başlayan köklü ve öncü firmalar arasında yer almaktadır. Mobilya ve aksesuar modellerimiz en çok Romanya, Hollanda, Avusturya, Bulgaristan, Almanya, İngiltere, Fransa ve Irak gibi ülkeler tarafından talep edilmektedir.
 
Mobilya modellerimizin fiyatı tüm Dünya için aynıdır ve tektir. Yalnızca web sitemizde yer alan fiyatlar geçerlidir ve ürünleri hangi ülkeden talep ederseniz edin fiyatta herhangi bir artış olmayacak ve ek ücretlendirme talep edilmeyecektir. Beğendiğiniz mobilya modellerinin fiyat listesinde yer alan ücreti dilerseniz kredi kartı ile ya da havale yöntemi ile ödeyebilirsiniz. Havale yapılan ödemelerde web sitesinde belirtilen nakit iskontolu tutardan işlem yapılmaktadır.
   
Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 0850 303 84 66 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz.

İletişim numaralarına ulaşarak, Romanya mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
   
Romanya bölgelerinde dağıtım yaptığımız bölgelerin başında; aynı zamanda başkenti olan Bükreş, Braşov, Tulca, Sibiu ve Kaloşvar geliyor.

Ürünlerin Romanya'ya bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) aşağıda belirtilmiştir. Net fiyat bilgisi için +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.
   
 
Yatak Odası 400 Euro Tv Ünitesi 130 Euro
Yemek Odası 350 Euro Genç Odası 250 Euro
Koltuk Takımı 450 Euro Yatak 100 Euro
Köşe Takımı 425 Euro Portmanto 100 Euro
Etiketler: türkiye,romanya,mobilya,gönderimi
Mayıs 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR