Türkiye'den İsviçre’ye Mobilya Gönderimi

Türkiye'den İsviçre’ye Mobilya Gönderimi

Türkiye'den İsviçre’ye Mobilya Gönderimi

 

 

   
Mobilya modellerimiz başta Avrupa ülkeleri dahil olmak üzere İskandinav ülkelerde de oldukça talep görmektedir. Özellikle İskandinav Mobilya kategorisinde yer alan modern, rahat ve sade modellerimiz öncelikli olarak tercih edilmektedir. Yenilenen koleksiyonumuzda estetik, konfordan ödün vermeyen, yer kaplamayan pek çok mobilya alternatifine ulaşabilirsiniz. Mobilya modellerimiz İsviçre bölgesinde en çok; Bern, Cenevre, Basel, Zürih, bölgelerinden talep görmektedir. İsviçre’ye düzenli olarak sevkiyatlarımız mevcuttur.
 
Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 133 13 11 no lu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 0850 303 8466 no lu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz. İsviçre’ye mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. CaddeYıldız ile ayrıcalıklar bir tıkla kapınızda!
   
Ürünlerimizin İsviçre’ye bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) olacak şekilde aşağıda belirtilmiştir. 3 takım ve üzeri toplu siparişlerde gönderim bedeli daha avantajlı olmaktadır. Net fiyat bilgisi için +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi talep edebilirsiniz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.
   
 
Yatak Odası 375 Euro Tv Ünitesi 175 Euro
Yemek Odası 325 Euro Genç Odası 225 Euro
Koltuk Takımı 475 Euro Yatak 175 Euro
Köşe Takımı 425 Euro Portmanto 175 Euro

 

Etiketler: türkiye,isvicre,mobilya,gönderimi
Mayıs 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR