Türkiye'den İngiltere’ye Mobilya Gönderimi

Türkiye'den İngiltere’ye Mobilya Gönderimi

 

 

Ürünlerin fiyatları tüm Dünya için geçerlidir ve fiyat listemiz bölge fark etmeksizin standarttır. Fiyat listemizde yer alan çizelge ücretlendirmeleri kredi kartı ya da havale ile ödemelere açıktır. Havale ile ödemelerde web sitesinde belirtilen nakit iskontolu tutardan işlem sağlanmaktadır. Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 1331311 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 0850 303 8466 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz. Yaşam alanınız için mobilya ve aksesuar seçimi yaparken, İngiltere yerine web sitemizden mobilya seçimi yapıyor olmanın sağladığı en büyük avantaj cazip fiyatlı ve kaliteli ürünlere ulaşabiliyor olmanızdır. 10 bin mobilya çeşidi ve kampanyalı fiyatlar ile dilediğiniz dekorasyon ürününe kolayca sahip olabilirsiniz.

 

Yurt dışı whatsapp hattımız ile irtibata geçerek İngiltere mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. İngiltere’den mobilya alımı ile ilgili araştırma yaparken İngiltere mobilya konu başlıklı ya da England Furniture olarak arattığınızda web sitemizde yer alan mobilya modellerine ulaşabilirsiniz. İngiltere bölgesinde ürünlerimizi en çok gönderdiğimiz şehirlerin sıralanışı ise; Londra, Manchester, Liverpool, Bristol şeklindedir.

 

 

Ürünlerin İngiltere’ye bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) aşağıda belirtilmiştir. 3 takım ve üzeri toplu siparişlerde gönderim bedeli çok daha uygun fiyatlı olarak sağlanmaktadır. Net fiyat bilgisi için +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.

 

 

 

İNGİLTERE-Londra
 

Yatak Odası

600 Pound

Tv Ünitesi

350 Pound

Yemek Odası

550 Pound

Genç Odası

500 Pound

Koltuk Takımı

800 Pound

Yatak

350 Pound

Köşe Takımı

700 Pound

Portmanto

350 Pound

 

İNGİLTERE-Manchester
 

Yatak Odası

675 Pound

Tv Ünitesi

425 Pound

Yemek Odası

625 Pound

Genç Odası

575 Pound

Koltuk Takımı

875 Pound

Yatak

425 Pound

Köşe Takımı

775 Pound

Portmanto

425 Pound

Etiketler: türkiye,ingiltere,mobilya,gönderimi
Mayıs 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR