Türkiye'den Fransa'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Fransa'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Fransa'ya Mobilya Gönderimi

 

   

30 yıldır perakende ve toptan sektöründe yer alan firmamız aynı zamanda 2011 yılından itibaren e-ticaret ve ihracat yapmaya başlayan ve bu konuda kendi sektörüne öncülük eden sayılı marka arasında yer almaktadır. Başta Avrupa olmak üzere yurt dışına her gün sevkiyat gerçekleştirmekteyiz. Ürünler bulunduğunuz bölgeye en uygun ve en güvenli taşımacılık hizmeti sunacak lojistik şirketlerle gönderilmektedir. Mobilya fiyatları web sitemizde yer aldığı gibidir ve tüm Dünya için tek fiyattır. Bölgenin farklılık göstermesi fiyatları değiştirmemekte ve ek ücret talebi yaşanmamaktadır. Yalnızca gönderim ücreti mevcuttur. Bu ücret taşımacılık hizmeti sunan şirket tarafından alacağınız ürünün parça sayısına ve adresinizin mesafesine göre belirlenmektedir. Sipariş vereceğiniz modelleri belirledikten sonra gönderim ücretini +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan öğrenebilirsiniz. Mobilya, aksesuar, halı, aydınlatma ve daha fazlası! Eviniz için aradığınız her şey Evimo'da.
 
 
Fransa’da dağıtım yaptığımız bölgelerin başında; aynı zamanda başkenti olan Paris, sonrasında Lyon, Marsilya, Nice, Strazburg, Grasse, geliyor.
   
Fransa'ya bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) olacak şekilde aşağıda belirtilmektedir. 3 takım ve üzeri olacak şekilde toplu siparişlerde gönderim bedeli çok daha uygun fiyatlı olarak sağlanmaktadır. Net fiyat bilgisi için +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.
   
 
Yatak Odası 375 Euro Tv Ünitesi 175 Euro
Yemek Odası 325 Euro Genç Odası 225 Euro
Koltuk Takımı 475 Euro Yatak 175 Euro
Köşe Takımı 425 Euro Portmanto 175 Euro
Etiketler: türkiye,fransa,mobilya,gönderimi
Mayıs 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR