Türkiye'den Belçika'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Belçika'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Belçika'ya Mobilya Gönderimi

 

Türkiye'den Belçika'ya Evimo'dan mobilya siparişi vererek ürünlerinizi cazip fiyat avantajı, güvenli ve sigortalı teslimat, üstün hizmet ve ürün kalitesi ile getirtebilirsiniz. Bir evin ihtiyacı olabilecek tüm dekoratif unsurlara online alışveriş sitemiz ya da mağazamız aracılığı ile ulaşabilirsiniz. Genç odasından, yatak odasına, yemek odasından koltuk takımına, dekorasyonunuz için gerekli olan tüm mobilya ve aksesuar grubuna tek bir adresten ulaşabilirsiniz. Ürün seçim, sipariş ve teslimat aşamaları dahil olmak üzere tüm süreçlerde yurt dışı whatsapp hattımızla ilgilenen ekiple irtibata geçebilirsiniz.
   
2011 yılından beri Dünya’nın çeşitli ülkelerine mobilya gönderimi yapmaktayız. Ürünlerimiz en çok Avrupa bölgelerinde rağbet görmektedir. Hollanda, Almanya, Belçika ve Bulgaristan gibi ülkelere her gün düzenli olarak sevkiyatlarımız mevcuttur. Mobilya ve aksesuar gibi satışını gerçekleştirdiğimiz tüm modeller için belirlenen ürün fiyatları tüm Dünya için aynıdır ve değişkenlik göstermemektedir. Yurt içi bölgesi için ücretsiz ürün gönderimi sunmaktayız, yurt dışı bölgesi içinse taşıma firmalarının ürün ağırlığına ve bulunduğunuz bölgenin mesafesine göre belirlediği ek taşıma ve gümrük vergisi yer almaktadır.
 
Gönderim tutarı hakkında lojistik firmaları, bölgeler için standart fiyat listesi sunmaktadır. Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 0850 303 8466 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla da birebir irtibata geçebilirsiniz. +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan Belçika mobilya gönderimi ve Türkiye’den yurtdışına mobilya gönderimi konuları hakkında detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.
   
Belçika'ya Türkiye'den Mobilya Kargosu

Belçika’ya sıkça gönderim yaptığımız başlıca şehirlerin sıralanışı ise; Gent, Brüksel, Anvers, Brugge şeklindedir. Belçika bölgesinde sıklıkla modern ve İskandinav tarzda mobilyalar tercih edilmektedir. Mobilya seçimi yaparken tarzınızı belirlemek ve dekorasyon stilinize uygun öneriler almak için müşteri hizmetlerimizden destek alabilirsiniz.

Ürünlerin Belçika’ya bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) aşağıda belirtilmiştir. 3 takım ve üzeri toplu siparişlerde gönderim bedeli çok daha uygun fiyatlı olarak sağlanmaktadır. Net fiyat bilgisi için +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemeleri dahildir.
   
 
Yatak Odası 375 Euro Tv Ünitesi 175 Euro
Yemek Odası 325 Euro Genç Odası 225 Euro
Koltuk Takımı 475 Euro Yatak 175 Euro
Köşe Takımı 425 Euro Portmanto 175 Euro

 

Etiketler: türkiye,belcika,mobilya,gönderimi
Mayıs 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR