Türkiye'den Almanya'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Almanya'ya Mobilya Gönderimi

Türkiye'den Almanya'ya Mobilya Gönderimi

 

Almanya'ya Türkiye'den Mobilya Gönderme


Web sitemizde yer alan ürünleri yalnızca Avrupa ülkelerine değil, tüm Dünya’ya ihraç etmeye başladık. Özellikle Almanya, Bulgaristan, Avusturya, Hollanda ve Irak bölgesinden mobilya modellerimize olan oldukça yoğun talep üzerine anlaşmalı olduğumuz ve uzun yıllardır çalıştığımız güvenilir ve kurumsal lojistik şirketlerle ürünleri kapınızın önüne kadar teslim etmekteyiz. Almanya tüm şehirlerinden Türkiye mobilyası talep ettiğinizde web sitemizde yer alan tüm ürünlere ulaşma ve sahip olma imkanına sahipsiniz.


Türkiye’den Nasıl Mobilya Alabilirim 


Ürünler web sitemizde yer alan havale/eft fiyatları ile satışa sunulmaktadır ve tüm Dünya için fiyatlandırma tektir. Yurt içi ücretsiz gönderim sunarken, yurt dışı bölgesi için taşıma firmalarının talep ettiği ücret ve gümrük vergisi ek bedeli yer almaktadır.

Bu bedeli bulunduğunuz bölgeye ve alacağınız ürünlerin toplamının oluşturduğu ağırlığa göre lojistik firması standart fiyat listesi ile belirlemektedir.

Fiyat ve detaylı bilgi için +90 532 133 13 11nolu yurt dışı whatsapp hattımızdan ya da 0850 303 8466 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilir ve paylaşılacak numaralar ile dilerseniz birebir taşıma işlemi gerçekleştiren lojistik firmalarıyla irtibata geçebilirsiniz.



Almanya için Mobilya Kargosu


Almanya bölgesine yoğun olarak mobilya gönderdiğimiz şehirlerden bazıları Düsseldorf, Köln, Frankfurt, Stuttgart, Hamburg, Berlin, Münih, ve Westfalen olarak sıralanmaktadır. Almanya’da bulunan tüm şehirler için mobilya gönderimi yapabilmekteyiz. Bu bölgelerden Almanya için genellikle düğün paketi, koltuk takımı, yatak odası ve genç odası kategorilerimizde yer alan ürünler için rağbet görmekteyiz. 

Ödemelerinizi web sitemizde sistem üzerinden kredi kartı ya da havale yolu ile gerçekleştirerek, güvenli ödeme adımları ile kolayca tamamlayabilirsiniz. Ürünlerimizi aynı zamanda gönderim sırasında sigortalı olarak yönlendirdiğimiz için alışverişinizi en az bulunduğunuz ülkeden yapmış olduğunuz kadar güvenli bir zeminde tamamlayabilirsiniz.

Eviniz için mobilya tercihi yaparken Almanya yerine web sitemizden mobilya seçimi yapıyor olmanın sağladığı en büyük avantaj uygun fiyatlı ve kaliteli ürünlere ulaşabiliyor olmanızdır. Hem model seçeneği hem de avantajlı ve kampanyalı fiyatları ile dilediğiniz modele pek çok farklı seçeneği ile sahip olabilirsiniz.

Almanya mobilya gönderimi hakkında daha detaylı bilgi ve Türkiye’den Almanya’ya mobilya gönderimi konu başlıkları için bize [email protected] mail adresinden tüm sorularınızı yönlendirebilirsiniz.


Ürünlerin Almanya'ya bir takım için ortalama gönderim ücretleri (her şey dahil) aşağıda belirtilmiştir. 3 takım ve üzeri toplu siparişlerde gönderim bedeli çok daha uygun fiyatlı olarak sağlanmaktadır. Net fiyat bilgisi için +90 532 133 13 11 nolu yurt dışı satış hattımızdan bilgi almanızı rica ederiz. Belirtilen fiyatlara KDV, gümrük vergisi, sigorta ödemesi dahildir.

Yatak Odası 300 Euro Tv Ünitesi 100 Euro
Yemek Odası 250 Euro Genç Odası 150 Euro
Koltuk Takımı 400 Euro Yatak 100 Euro
Köşe Takımı 350 Euro Portmanto 100 Euro


Türkiye'den Avusturya Mobilya Gönderimi hakkında hazırladığımız ve tüm sorularınıza cevap bulabileceğiniz detaylı yazımızı okuyabilirsiniz.
Etiketler: Almanya'ya mobilya gönderimi, kaliteli mobilyalar, Evimo, uygun fiyatlar, hızlı teslimat, güvenilir hizmet, Almanya'da ev döşeme
Mayıs 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR